DECAF KOLUMBIE ATUNKAA
Kód: 164/250 164/1 K Zvolte variantu



Detailní popis produktu
DECAF KOLUMBIE ATUNKAA
Decaf s chutí mandarinek, máslovými tóny a marcipánem.
Země původu | Kolumbie |
Farma / Producent | Central Cauca Association for Peace (ACC) |
Zpracování | Sugarcane Decaffeination |
Varieta | Caturra, Castillo & Colombia |
Chut'ový profil | Mandarinky, máslové tóny a marcipán |
Jak byla káva zpracována?
-
Káva se sbírá velmi zralá, aby měla vyšší obsah cukru.
-
Proces flotace: Odstraní se plovoucí kávové třešně, aby zůstaly jen ty kvalitní pro další zpracování.
-
Třešně se přesunou do mechanického sila na přibližně 48 hodin při teplotě 28 °C, kde se dehydrují na 20% vlhkosti.
-
Proces vlhké oxidace: Fermentace po dobu 24 hodin v uzavřených pytlích (podobných GrainPro) při pokojové teplotě (cca 24 °C). Tento krok se provádí v pytlích o hmotnosti 25–30 kg kávových třešní.
-
Proces sušení 1: Třešně se opět přesunou do mechanického sila, tentokrát při 37 °C, dokud nedosáhnou 15% vlhkosti.
-
Proces sušení 2: Třešně se následně přesunou do parabolického sušicího systému, kde se suší až na 10% vlhkosti.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.