DECAF KOLUMBIE ATUNKAA

Kód: 164/250 164/1 K Zvolte variantu
Značka: 101 Roastery
335 Kč 1 005 Kč od 335 Kč
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

Káva s chutí mandarinek, máslovými tóny a marcipánem. Navíc bez kofeinu! To zní jako ideální kafe na večer?!

Káva je pražena jak na espresso, tak na filtr. Omni roast baby!

Detailní informace

Taste box za zvýhodněnou cenu
Taste box
za zvýhodněnou cenu
Vzorek zdarma
Vzorek zdarma
při nákupu nad 990 Kč
Zkušenosti
10+ let zkušeností
v oboru kávy
Poradíme
Poradíme vám
s výběrem vybavení a technologií

Detailní popis produktu

DECAF KOLUMBIE ATUNKAA

 

Decaf s chutí mandarinek, máslovými tóny a marcipánem. 

 

Země původu Kolumbie
Farma / Producent Central Cauca Association
for Peace (ACC)
Zpracování Sugarcane
Decaffeination
Varieta Caturra, Castillo
& Colombia
Chut'ový profil Mandarinky, máslové tóny a marcipán

 

Jak byla káva zpracována? 

  • Káva se sbírá velmi zralá, aby měla vyšší obsah cukru.

  • Proces flotace: Odstraní se plovoucí kávové třešně, aby zůstaly jen ty kvalitní pro další zpracování.

  • Třešně se přesunou do mechanického sila na přibližně 48 hodin při teplotě 28 °C, kde se dehydrují na 20% vlhkosti.

  • Proces vlhké oxidace: Fermentace po dobu 24 hodin v uzavřených pytlích (podobných GrainPro) při pokojové teplotě (cca 24 °C). Tento krok se provádí v pytlích o hmotnosti 25–30 kg kávových třešní.

  • Proces sušení 1: Třešně se opět přesunou do mechanického sila, tentokrát při 37 °C, dokud nedosáhnou 15% vlhkosti.

  • Proces sušení 2: Třešně se následně přesunou do parabolického sušicího systému, kde se suší až na 10% vlhkosti.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola